Logboek

dinsdag, 8 november 2016

Deze zomer speelde ik bewust geen tornooien in België door mijn enkelblessure. Ik deed wel heel wat ervaring op in het tornooicircuit in Frankrijk. Ik won er twee tornooien deze zomer! En speelde er ook een heleboel halve finales! Ik ben wel tevreden met mijn vooruitgang, ondanks het weinige trainen. Doordat ik geen Belgische tornooien gespeeld heb, ben ik natuurlijk enkele plaatsen verloren op de Belgische ranking, maar daaraan kon ik me wel verwachten. Ik ben nu nummer 70 van België in plaats van 54. Ik hoop na mijn auto-ongeval (2014) en mijn sportongeval (2015) er eindelijk weer eens te kunnen invliegen en liefst zonder tegenslagen deze keer! Ik ga er alvast voor!

 

zaterdag, 23 januari 2016

Ik volg nog steeds revalidatie om mijn enkel steviger te maken. Ik merk zelf dat het goed verbetert. Hopelijk gaat het zo door, zodat ik weer hard kan trainen om weer een goede reeks tornooiprestaties neer te zetten! Door mijn blessure in september ben ik heel wat punten mislopen waardoor ik gezakt ben van nummer 45 naar nummer 54 van België. Dit is natuurlijk heel jammer, maar in 2016 zal ik me dubbel bewijzen! Ondanks deze tegenslag heb ik in 2016 toch de hoogste ranking van de vrouwen in West-Vlaanderen behaald, ik sta dit jaar op nummer 1! Daar ben ik, als Roeselaarse, heel erg fier op!
En zoals Les Brown het zei “The harder the battle, the sweeter the victory”!

Ik heb ook beslist om dit jaar interclub te spelen voor TC Vautour te Doornik.

 

maandag, 21 september 2015

Ik stond nummer 1 op de ranking van Henegouwen bij dames 1. Als ik deze masters won, dan mocht ik naar het Belgisch kampioenschap. Tijdens mijn halve finale was ik vlot aan het winnen en ik stond dan ook 6/2 en 2/0 voor. Maar toen sloeg het noodlot toe… Ik liep naar een kortere bal en sloeg mijn enkel over. In spoed wisten ze mij te zeggen dat ik mijn ligament zwaar gescheurd had. Dus ik moest in het gips.

Jammer dat ik het seizoen zo moet afsluiten, maar volgend jaar sta ik er opnieuw!

 

Hieronder kunt u mij aan het werk zien tijdens een training in Turkije.

 

 

zondag 25 januari 2015

Eerst en vooral wens ik iedereen EEN HEEL GELUKKIG EN SPORTIEF 2015!!

Vandaag deed ik mijn eerste ECHTE training sinds mijn ongeval. Het was tegelijkertijd ook mijn eerste interclubtraining. Het ging verrassend goed! Vanaf dit seizoen vertegenwoordig ik TC Roeselare. We gaan ervoor!

maandag 13 oktober 2014

Hallo allemaal
Het zal een tijdje stil blijven op mijn website, want ik heb een verkeersongeval gehad. Tennissen zit er even niet meer in…

dinsdag  10 juni 2014

Hallo iedereen

Wat heb ik een supertornooi achter de rug! Ik behaalde de finale in het sterrentornooi van TC Isis. Ik moest het daarin opnemen tegen de Argentijnse Tatiana Bua, die momenteel nr. 508 op de wereldranking staat!! Het was een zeer goede match die ik verloor met 6/1  6/3. Er zat zeker nog meer in! Voor mij was het een topstart van het nieuwe tennisseizoen!

Groetjes

Elien

donderdag 16 januari 2013

Hallo!

Ik heb hier al een eindje niks meer opgeschreven, maar het was dan ook een drukke periode! 2 weken geleden heb ik het dubbeltornooi (14o punten) gewonnen te Roeselare! Nu  verder trainen en hopen op nog meer zo’n goede resultaten.

Groetjes

Elien

vrijdag 9 november 2012

Dag allemaal!

Door een dubbele knieblessure moest ik mijn laatste tornooien aan mij laten voorbijgaan. Toch ben ik erin geslaagd om te stijgen naar een B-15/4-klassement!

Groetjes

Elien

dinsdag 3 juli 2012

Dag allemaal!

Ik heb zonet mijn ronde in de hoofdtabel gespeeld. Ik heb verloren met 6/3  6/2 tegen de nummer 936 van de wereld. Zij haalde hier vorige week de finale in dit tornooi. Ik ben zelf heel tevreden over mijn match, ik voel dat het steeds beter en beter gaat. Ik speel nu met veel vertrouwen, het gaat echt de goede richting uit!

Deze namiddag speel ik mijn eerste ronde dubbel in het $ 10.000-tornooi hier in Egypte. Ik dubbel samen met de Russische Angelina Gordienko. We moeten tegen het fed cup-team van Egypte spelen. We gaan er alvast voor!

Groetjes

Elien

maandag 2 juli 2012

Hey

Mijn overwinning staat in het Nieuwsblad. Bekijk de volgende link, onderaan:  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120701_00207384.

“ELIEN CROMBEZ won gisteren in het 10.000 dollartornooi van het Egyptische Sharm El Sheikh haar kwalificatiematch tegen de Duitse Laura Schmid met 6-3/6-1 en plaatste zich voor de hoofdtabel.”

Groetjes

Elien

zondag 1 juli 2012

Dag allemaal!

Ik zit dus sinds donderdag in Egypte voor een $ 10 000-tornooi. Ik heb net mijn eerste match achter de rug tegen de Duitse Laura Schmid. Ik speelde goed, vooral in de tweede set lukte het mij om meer aanvallend te spelen. Ik won mijn match met 6/3 6/1 en heb hierbij de hoofdtabel bereikt. Ik ben dus heel tevreden! Ik weet nog niet wanneer mijn volgende match zal zijn, maar ik hou jullie op de hoogte!

Zonnige groetjes

Elien

woensdag 27 juni 2012

Hey!

Ik heb vorig weekend deelgenomen aan het $ 10 000-tornooi van Breda (Nederland). Ik heb daar de 2de ronde gehaald. Tijdens mijn tweede ronde speelde ik tegen Whoriskey Caitlin, nummer 762 van de wereld! Ik speelde hierbij een hele goede match, met veel lange rally’s en elke game duurde vrij lang! Ik verloor met 6/3  6/1. Maar ik ben heel tevreden over mij tennisspel! Vannacht vertrek ik naar Egypte om daar terug een $ 10 000-tornooi te spelen. Hopelijk doe ik het daar ook goed! Duimen jullie mee?

Groetjes

Elien

dinsdag, 23 augustus 2011

Hallo iedereen,

Ik ben in het lokale nieuws van Charleroi gekomen! 😀     Kijk allemaal naar dit filmpje:  http://telesambre.rtc.be/content/view/12201/166/
In dit tornooi heb ik dubbel gespeeld met Duvanaeva Bermet (WTA-644).  We hebben nipt verloren, maar goed gespeeld. We verloren de match met 6/3  6/7 (4)   [10-4]. Het was de eerste keer dat we samen dubbelden, dus dat was nog even wennen natuurlijk.

Groetjes!

dinsdag, 16 augustus 2011

Hallo allemaal

Ik ben heel tevreden over mijn voorbije tornooien. Mijn laatste match, finale in TC Westhoek was niet zo goed. Ik was ziek, maar gelukkig heb ik doorgebeten en toch de match gewonnen. Morgen, woensdag 17 augustus 2011, speel ik een dubbeltornooi in het $ 10 000-tornooi van Westende-Middelkerke met Jieke Stroobant als dubbelpartner. We zitten in de kwartfinale en spelen tegen Vekic (CRO) & Walker (GBR).

Sportieve groeten

Elien

dinsdag, 21 juni 2011

Hey!

De examens zitten erop  (eindelijk!) en nu begin ik aan de tornooien. Nu streven naar goeie prestaties!

Groetjes,

Elien

donderdag, 3 februari 2011

Hallo iedereen!

Ik ben eindelijk terug!  Mijn match in Le Havre heb ik helaas verloren, maar ik ben heel tevreden van mijn tennisspel gedurende de wedstrijd. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik een eindje niets meer aan jullie heb laten weten, maar daar is een reden voor! Ik had stage (voor mijn opleiding lager onderwijs) waardoor ik enorm veel werk had! Kort daarna heb ik een auto-ongeval gehad, waardoor ik veel moest rusten, en dus ook niet meer kon trainen. En toen begonnen de examens al. Dusja…

Maar nu ben ik weer volop bezig met trainen! Ik zal jullie vanaf nu wat meer op de hoogte houden! 😉

O ja! Voor ik het vergeet! Ik wens iedereen een héél gelukkig nieuwjaar !!!

Heel veel lieve groetjes

Elien
– xxx –

vrijdag, 5 november 2010

Hey!

Ik ben net aangekomen in Le Havre. Straks ga ik nog een uurtje trainen. Om 18u vindt de trekking plaatst in de club. Dus nu nog even afwachten…

Vele groetjes uit Frankrijk
-x-

woensdag, 27 oktober 2010

Hallo allemaal,

Ik ben geselecteerd voor het $ 10.000-tornooi in Le Havre (Frankrijk)!!! Ik mag deelnemen aan de kwalificatierondes! Ik ben echt zóó blij!  Volgende week vrijdag vertrek ik voor de sign-in. Ik zal waarschijnlijk zaterdag 6 november 2010 mijn eerste match moeten spelen. Maar ik hou jullie op de hoogte!

Veel BLIJE groetjes 😀 ,

Elien -x-

zondag, 17 oktober 2010

Hey,

Ik ben nu een drietal weken bezig met trainen om mezelf voor te bereiden voor het nieuwe tennisseizoen. Tot nu  toe lukt alles heel goed, want ik ben supergemotiveerd!
Ik heb me ingeschreven in het $ 10.000 tornooi in Le Havre ( Frankrijk ). Nu afwachten of ik er al dan niet bij zal zijn…  Duimen jullie met me mee? 😉

Lieve groetjes,

Elien
-x-Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *